Anotace: XXX
zhasni...
jak zpěvná kantiléna
se nese noční tmou
chvění mého těla
nech kůží bělostnou
pokoj zjasnit
v symfonii něžných doteků
ať tóny vzdechů zazní
v našem duetu
od staccata
přes allegro
fortissimo...forte
až ke konečné slasti
Karle, přečetla jsem si něco z tvojí tvorby a výsledek? Obrovské zklamání.Od kritika tvého formátu bych očekávala básně na úrovni.
Tak třeba báseň "Past na básníka" dána do sekce "hororové, záhadné, strašidelné" -spíše strašná, nudná až naivně hloupoučká.
Báseň "Bavič" - nic neříkající, bez jediné kloudné myšlenky.
Sama se jistě nedostanu s mojí tvorbou do "Síně slávy", nebudou mi snímat posmrtnou masku, ale tvé knihy bych si nekoupila.
Jinak prosím, mé básně nekomentuj.
25.10.2019 10:26:02 | Donne
Určitá díla sdělují jedinou myšlenku: že sex je příjemný. Podle detailů zpracování pak něčemu říkáme porno a zavrhujeme to. Tato báseň pornem není, nicméně výchozí myšlenka je stejná a víc tu není.
25.10.2019 09:39:27 | Karel Koryntka