Anotace: Jindy je to třeba (jen) úsměv
***
Stromy bez listí
alej nerozevlátá
holé ponuro
evokuje předtuchu konce
Těžké ticho
jak olověný dekl
potlačuje radost
pak ale
výbuch světla
průnikem těl
vrací nás zpátky
do briliantových slastí
křehké sounáležitosti