Anotace: kočka která běží
Kirsten von Nord
kočka která běží
po ulici která není
je méně dotyků a bodů záchrany
Ale to není pravda..
5 hvězd pro ..
Kirsten von Nord
někdo dělá chaotickou chybu
A neví co dělá..
To nemusí být
jenže není to tak
jak by si divák myslel
Jsou to jen diváci..
Zapomenuté zvíře
Chvěje se a bojí se
třeba je to kočka
Navždy tak chaotická zmatená..
AV 2019.