Třesoucí se ruce

Třesoucí se ruce

Anotace: Báseň o tom jak se mohou třást ruce :)

Ruka se mi třese
Když o dívce píšu
tužka po papíru se nese
jako pel po větvích cypřišů

jen na chvilku okno otevřu
Zimou chudák děvče drkotá
pevně jí ruce těmi mými sevřu
Než se jak klubíčko smotá

Ano teplo z mých dlaní
jež potřebují třesoucí se ruce
při psaní musím myslet na ní
jak bych jí uchopil do náruče

Ač hlava mi únavou padá
Jako jablko na Newtonovu hlavu
když pod listím utonula zahrada
Chodím psát na lavičku ke splavu
Autor Petr27, 04.11.2019
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí