Anotace: tohle vlákno válko nezavírej moje
Eritrea
tohle vlákno válko nezavírej moje
to je fofo vhodný
tohle bude čistý
Jak Zákon káže..
Já vím že nikdo nechápete
proto jsou tady klávesnice
když nerozumím,
Tak se zeptám..
Na SALovu přednášku nepřišel nikdo
jen pár bezdomovců
co chtěli víno
To že ste o Tom nevěděli?
To už je trapná výmluva
dostali veritas i chlebíčky
odešli z budovy si budovat domovy..
Nebudou sice tak strašně stacionární ale
Sedli si jako posazení do lavic
někdo jim něco hlásal
V Tomto případě To Byl Sám Ten
SAL nebo RÁ ale nazvěte si Ho jak chcete..
Sice nepochopili skoro nic
ale semeno vzkvétá
Milík by vždycky řekl nýás
je to bodygárd
už bohužel mrtvý
ale tak to chodí
než se vypíše papír
Nebo zdigitalizují data
Stejně budou sedět v lavicích
a s tím Vy nic neuděláte
Ta mezera bude odstraněná
mezi vzděláním
k výchově kapitána
Samozřejmě potřebuju kontinuální roky ..
AV 2019.