Anotace: ...pohádková...
po kapkách mžíš si
do mých vlasů
jsi déšť neb rytíř
co navzdor času
chrání spánek můj
I
I
I
v zemi
kde vadí nevadí
pro oči nových světů
dám napít světla květům
a vláhy kapradí
tam úsměvy jsou šťastné
řeč nemá hořkou chuť
co bylo není jasné
tak pramen touhy vzbuď
v té zemi snít se musí
o křídlech Pegasů
v objetí citů žasneš
a žít chceš
pro krásu
...
Krásné světy,něžné víly,nesou se zlehka, jako po vodě
24.11.2019 12:45:04 | Akrij8
Dnes mi ta voda vrátila sílu :)
Díky Jiří...máš tam něco malého pro děcinka ;)
24.11.2019 15:39:18 | Malá mořská víla
Ach Vílečko....moc se mi líbí! Jsi něžná bytůstka...cítím se, jako bys mne pohladila....*ST*
22.11.2019 07:24:03 | Anděl