Zahrada mých lásek
Stanul jsem v přepychové zahradě
kde čechrám mechové polštáře
v předtuše naší milostné náladě
ti hladím vlasy a dýchám do tváře
Slunce jež vypilo doušek rosy
z kalichů stále zelené vegetace
žízeň neuhasí a o vodu prosí
celé dny umírám bez tvé legrace
Tvůj úsměv kvete na růži
na rudé okvětí,jakoby krev kápla
přesto po dešti stojí v kaluži
kam s kořínky v půdě šlápla
Tu zeleň neutrhla jediná by ruka
v barevném zátiší mocné flóry
kdyby vznikla mezi záhony proluka
vzniknou mezi lidmi hádky a spory
Stanul jsem v zahradě lásek mých,
kde rostliny vadnou v letním palu
jak na ně sluneční svit horce dých
mezi květenou o tobě pějí chválu
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: Pétík, Kapka, Amiradi, šerý, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)