Návrat
Už zdálo se, že jsme se ztratili,
každý šel si zvlášť životem.
Už vypadalo, jak kdybychom nebyli,
když čas kolem běží překotem.
Po zimě vrátila jsi se, jak vlahý vánek,
jak vůně jara ve vzduchu.
Přišla jsi, zahnala můj spánek,
já neměl ani předtuchu.
Vždyť tvoje krása roste stále
s každým slovem cítím třas.
Jak v šachách, když obětujes krále
tak vím, že našel jsem tě zas...
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Donne, Lioness, Iva Husárková, šerý, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)