Z hlubiny
promluvil…
zvuk hlasu byl klíč
od opálových dveří
k zahradě plné kouzel
tisíceru omamných vůní
až se motýli potáceli vzduchem
jako opilí
duha nad vodopády
jiskřila
proudy vod při dopadu na hladinu zpívaly
tak něžně
vroucně
nemožno duši neplesat
srdci se nechvět
štěstím
Přečteno 348x
Tipy 20
Poslední tipující: Amiradi, zdenka, jitoush, Krahujec, Květka Š., vlnka, Marten, Donne, Fany, šerý, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)