Anotace: ...
Jsi u mě blízko
a noc už je
tichá
a vánek už
do Tvých vlasů slétˇ...
Choulíš se
u mě
a dlaně jsou spojené
jen jeden stín
visí
na všech zdech...
Kdo tě ve snech
láká
a s kým jsi v nich
nevěrná
možná měsíc bledý
něco o tom ví...
Láska
v nocích se mění
na tuláka
jenž hledá
kde
navždy
zakotví...