Anotace: Romatická báseň o inspirativní dívce :)
No já to psal, i v Tvém věku, ale tady je údajný axiom, tzv. pravdon, protože Ty nemůžeš vědět, co jsem psal v Tvém věku. Já Ti to totiž nikdy nenapsal. Takže proto nemůžeš axiomaticky předpokládat Co jsem psal, a ani To nemůžeš hádat, bo Vědma nejsi. Takže jestli to byly erotický vulgarity To nemáš Tomáši Petře ani jak To vodhadnout a toje teda voser sesemnou pustit do diskuze takle nepřipravenej. Zatim seš zablbce, ale píšu, a to znamená, hele Tam je jiskra naděje, až si vodmyslíš ty pl. kozy samozřejmě a začneš psát líp čerwánku.. A.
01.01.2020 03:01:28 | milík
To mě těší a Rybitví a Brígl taky erotická vulgarita není, že ne!
Yo Yo Band - Rybitví (oficiální video Supraphon 2012).
No a Brígl ten už snad vůbec erotickej neni, to bych se teda divil.. A.
31.12.2019 06:33:07 | milík
V Jbc taky SOU,..
docela hezký ženský,..
V Jbc taky SOU,..
každej je má rád.
Rybitví Rybitví Rybitví
tam to taky neni špatný..
Postava útlá s ňadry plnými
tvář tak nevinná zdá se
Člověče víš co jsem psal v Tvém věku?
Ale nemocnej nejseš, to bych na Tebe poslal Brígla.
Piš dál paciente a LÍP!!!...
28.12.2019 23:54:25 | milík