Anotace: Monochromatická válka.
Monochromatická válka
Orso Verde Tady je prázdnej papír nic víc
legrace na Rivě vždyť ano
ty chlapi to neví o ní ani je tam jenom tráva..
Trochu se jí podobá
jenže mají jet na Orso Verde..
Todleto a támleto
bavil jsem se o tom s Leilou
mohou být už po vynálezu Kola a křídla ti chlapci
Než tam dojedeme ale to je jí jedno
Ona jenom předávázprávy..
Nýás bude 415 a jich 37 miliónů tohle nedáme
jak by řekl Milík
byl vždycky věrný jak mafián
ani shora neměl pochybnosti
Ale já je mám já byl Jeho pán..
pr ý budeme zastřešení a
Zahaspr. SAL Bude vládnout Nebem
na území nikoho teda jejich
Tohle bude ještě Rain
prý jsme v genovém bezpečí
Genová manipulace
tvářit se jako přátelé
přitom si je vzít a některé zachránit
Přitom vím že z nich nezbyde nic
Tohle jsou odporné války..
Lehnout si na lůžko a mít to sečtené
To co vypočítal Brígl
a on se většinou neplete
inhibitor záměny X-C jak mi říkal
Já jsem 2.-pilot po SALovi
A taky vedu GASe,
To je ten nóóvej robot viz..
kde Ho našli to prase vatikánský
Vždyť von může reebótovat Matku
Tady se modlit už nemá smysl..
TAK poletíme přez Beru
Ti chlápci si tam něco daj a něco dostanou
Já nevim jesli věčnej život nebo co
v našich krajinách
teda bývalých jejich
Profesionální anihilátoři
Tohle chce mezeru
kde jsou ty ženský
Tohle se rýmovat nebude
V žádném náboženství
Beru si Tě dobrovolně?
A kde jsou knězi
SALe fakt nepudu s Leilou za Bríglem
vždyť vona vypadá jako kočka
Já to myslel vážně že je hezká ale..
Orso Verde je takozel a proso
a tráva nějaká co neznáme
A Vody kyselé jak:..
A Ti obyvatelé
budou zvedatruce jak přiletí RÁ..
Ó jak nechutné
dáte si chlebíček čepici nebo kudlu
Vono je tostejně 1no
ta implantace je ve všem
Rejnu už tu byl
Než jsme přijeli
už několikrát pršelo...
Dost selektivně
NATO pozor NATO a NASA
ani shora neměli pochybnosti
Ale já je mám já byl Jeho pán..
AV 2019 Veselý Silvestr!