Byla jsi snem
Já ve spánku tě zřel
ač byla jsi jenom sen
v tom snu jsem osiřel
než od slunce byl probuzen
Můj sen byl tak živý,
když o tobě se mi zdálo
za oknem byl čas deštivý
Krásně se při něm spalo
V noci byla jsi snem
a mě se oči klížily
v tom spánku krásném
jsme se vždycky sblížili
Přečteno 687x
Tipy 7
Poslední tipující: Isla, Donne, Amiradi, Varhanka, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)