Anotace: *
ležela
jen tak
sluneční paprsky klouzaly po jejích nohách
lehký vánek šimral na břiše
naléhavý
jako polibky otevřenými ústy
cítila husí kůži
plížila se neohroženě od krku níž
studila na vrcholcích ňader
v prohlubni pupíku
na stehno se vyšplhal mravenec
nestyda
na pokosené louce
u lesa
Prostě Ty...
10.01.2020 22:28:00 | Rainbow