Ples
Anotace: Nikdy tu nejsi, když si to nejvíce přeji... Ale ty za to nemůžeš. Vždyť nic nevíš...
Na parketu tanečním
Chtěla bych se na chvilku
V krásném rytmu valčíku
Potkat se tam jenom s ním...
Dlouhé, havraní šaty
Jak mrtvá nevěsta
Snad jediná ze sta
A řetízek zlatý...
Jak temná paní zla
V nitru však růžová
Její a mužova
Něžná Afrodite uvízla...
Jen říct dej si
A pojď se mnou na parket
Vždyť může být náš svět
Ale...ty tu nejsi...
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: Rozmarýna, Elis1ě, Roser, Iva Husárková, Krahujec, šerý, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)