Anotace: >>
Jak ocásky hadí
se tvé vlasy vlní
tak rády je hladí
moje dlaně
Spojily se rty
lačné...nedočkavé
nalezla se těla
Vzájemné spojení
se podobá
razanci tornáda
když vlnu tsunami
do výše zvedá
Do tvého srdce
jsem naivně vstoupila
s pocitem vlastníka
ale tvá duše
tvá neklidná duše
mi stále kams uniká
Láskou očarovaní,
vzájemné spijení,
duše váhavá,
ať láska vyhrává. ^ST^ ;-)
11.02.2020 20:44:03 | jenommarie