Vesnička mluví tak tiše
Anotace: Básnička o vesničce
Vesnička mluví tak tiše
že jí nikdo neslyší
jeden poeta básně píše
a ukrývá se ve skrýši
Vesnička krásně nám kreslí
do mraků zvrácené obrazy
nahé dítě s rodiči u jeslí
když se třpytí mrazy
Světlo večera zableskne se
jen se venku trochu sešeří
jako nebeská louč v lese
ani potůček mu to nevěří
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)