Anotace: Když vám učaruje kovboj,je to láska od první chvíle,aspoň tak to bylo u nás
Krásná báseň, velmi se mi políbila.
Říká se, že kovbojové jsou tvrdí chlapi,ale když se zamilují, je to na celý Život.
Přeji Vám oběma, aby jste šli cestou společnou až dokonce .-)
25.02.2021 22:51:51 | Jaruška
Sic už jej nenosím,
ale těm co láska vyjde, tak od srdce jí přeji.
Že splnil se váš sen, ať stale to tak běží.
Štěstí spolu máte, spolu se usmíváte.
Tahle báseň pěkná, má tuze hezkou notu.
Já zabroukám si ráda, má veselou notu. "ST" ;-) ;-)
29.02.2020 23:11:17 | jenommarie