Anotace: Holzmichel MYSQL
Dřevěná Michaela
/Holzmichel MYSQL/
No To je dost
už má přebráno z vesmíru
odpojuje se a zapojuje
už To nemá kam dávat z do uložit jako..
Civilka jako tohle je záložní program
Ten hlavní už je vodesranej
někoho k anténám ať je přikryje bože
tady meziláska
Tlumíme hlasitost
co ti dole kuchaři a roboti ve Vé 3
Posádka hraje karty
jako o životY
jenom dvě bytosti ví
Že jsme totálně mimo kurz
teda 3 pokud jednoho robota také ..
Nazveme bytostí
nikdo neví z čeho je
A vona Se vypíná
Měla bejt nad náma
Hergot gde je ten manuál kruci
Mámě Brexitě useknu vobě ruce
hergot zdroj pro Knajfl Hneglo !
29,28,27,..
Tady SALe není čas na vzpomínkyky
pojedeme doleva nahoru a hned
Nikoho se ptát nebudu
takle to prostě chodí
nó vlastně už sé nikoho ptát nemusím
16,15,14,..
Takhle rychle to tady zase chodí
Budeme se kymácet
v Mezihnězdné bouři
Nikým neřízeni
jenom smyslem zvířete
Ale hubičku Michaele dám a i ruku
Vzhledem k její podstatě
nemam čas to simulovat
a i kdybych měl nedělal bych to
Je moc ukecaná
a ještě ktomu co vezu.
4,3,2,..
Snad se To Neutr neutr neutrhne..
Nebudu říkat kolik toho je
Vona taky není dřevěná.
To je jenom přezdívka
Prefix kerýmu uvěřila naše blbá Michela je asi vynucená shoda MYSQL
Tihleti a támleti se budou válet..
tohle nádraží mineme o fous chlup Maybie
Ta matka se musela vodstřelit
pátý příkazový řádek..
Roboti ve zdrojovém kódu
no ještě že hovám mám
napřed stabilizovat Je a potom ty mrtvé..
Pohony mají přednost
Před podporou života..
No jistě že budeme plakat za mrtvejma
ale nebude jich 25 tisíc
jak na Flecteúr Amstel
Tam udělali špatný rozhodnutí
no byla větší ale je v čítankách
My jsme asi na 15%
ti co se nepřipoutali
Tady byl Červenej Alarm
a Neutrh se
Ten přepravník..
Za 24,23,22,..
Jsou schopní přidat
telemetrie bude na vokýnko
Ale jsme asi venku
Ale před námi není vůbec nic.
AV 2020.