Anotace: Tohle nešlo zobrazit
Tohle nešlo zobrazit
prej to je zakódované
449 chybové hlášení Navicomu
Leilo nedělej si prdelu a přelož To Ihned
Vždyť to není zdaleka ale od nás.
Když už tady jseš..
takže už to známe
Srdce a srdce persky no toto trvalo..
Zdrojový kód..
už se tady řádkuje
no né zabývat se kravinou hodinu
Ale připadá mi to jako nouzák z nějakého vysílače.
Leilo dej mi QTH Toho signálu
analyzuj tu vlnu pořádně
jako co uděláme
že nemají žádné kříže ale my je taky nemáme.
došla i videa z té souřadnice
Apodle intergalaktického zákona
jsme nuceni nebo co
Přistáváme u Teheránu
tady jde o hodiny
Brígla asi budeme informovat
ať si připraví vakcínu
Tohle bude širokopásmové
tuhle bandurskou zastavíme
létající krysy a hadi
To ještě neznáte Brígla..
AV 2020.