Anotace: El Cerel
Nightmare
dobrá noc
špatná noc
ale tady žádná není..
El Cerel
aby to nebylo jen o ženách
TA je tady jenom počítačový čas
vždyť jsme se to učili
že nebude nic moc..
Ať na hodinky zapomenují
saláti
Tohle je jak házet
oholíš se a nebudeš blbej
od paty k hlavě vždyť jsme se to u..
No a nyní
to je teda voser se na tohle ptát
Nejseš na Este nyní půjdeš hají
tady není nikdo zbytečný
mrho uč se ve spánku..
Že budeš trochu umělý nevadí
z kni hovnice snů jak zavřený páv
Nyní Vás uloží tropotanof
je to poslední chůva co znám
ale vážně..
Žé bude trochu nesmělá nevadí
a trochu neživá jak gel
Hele tohle jsou verše tak si zvykni
Nightmare není RÁ
a Bavorov nejsou Vodňany..
astou hubičkou
Totálně nasazenej vole
Blíž a blíž k jádru pudla
co ví neustále víc a víc
o neustále menším množství věcí..
Ó blátě havnech už ví své
nosí spodky hnědým vpřed
El Cerel
jednoho tady máme
jenom přesvědčit výbor..
že NATO přišel
Ale má je všechny ze všech stran
Jak se asimiluje Zemi
jak se asi miluje
proč ryba plave nebo pták ..
a proč jsou čísla taková
vždyť mohou být sestavená
Na základě jiném než gravitačním
vždyť už to skoro bude mít
jsou jich tsíce..
každý gravitační den co prošli
ale ne vše je k potřebě
ANO bude líp
ne teda nyní
Nightmare bude hlásit prefix..
obraťte teleskopy
potenciálně zmutovaných
AV 2020.
Však on na to ten jeden přijde...a kni hovnice si zvykne, ale ta chůva se mi ani trochu nelíbí. :-( ;-)
26.03.2020 12:32:43 | jenommarie