Poslední dva řádky jsou tam jen kvůli rýmu, nic nového neříkají. Naopak by to místo nich chtělo tu situaci nějak rozvinout, (nečekaně) na ní navázat nebo se k ní aspoň vyjádřit nad rámec toho, co je každýmu už z prvních tří řádků jasný.
02.04.2020 13:07:53 | Nikotin