Tenkrát ve snu
Hlídej mě, prosím,
A buď mým andělem,
Když růženín na krku nosím,
Nebo zůstaň mým přítelem.
Ano, tenkrát jsi hlídal,
Sice ne mě, ale hezký to bylo,
A když ses mi naproti vydal,
Všechno černý se ze mě smylo.
,,Je krásný, že jsi přišla,"řekl,
Ta slova si stále opakuji,
Démon zla se ve mně lekl,
Ráno se od tebe distancuji...
Přečteno 480x
Tipy 13
Poslední tipující: Rozmarýna, Elis1ě, breberkar, Roser, Lucucu, Iva Husárková, jenommarie, Marten, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (3)