Anotace: Klíč od pout, které si člověk ukoval sám.
Lapen v pasti
Dlouhé roky jsem umíral
Jak zvíře chycené v kleci:
,,Žil jsem ve lži!"
a pravdu nepřijímal.
Myslel jsem, že je to láska
a Ona je pro mne stvořená ...
Můžu si za to však sám...
Svou vlastní duši proklínám!
Pokud, je o tom,
jen jeden přesvědčen a není opětovaná,
je třeba jít dál, není ta pravá. ;-)
16.04.2020 20:17:15 | jenommarie