Anotace: to něco jako krev
Není z nás
to něco jako krev
tohle má svou chytrost
buduje si vlastní vojáky..
Hele podívej se NATU plazmu
Vodebral jsem kousek vole
a už se replikuje..
No né jako.
bude z něj nový jedinec.
Tahle z tý tinty.
No koukej.
Ten zbytek žere z misky jako kočka
Ale až NATO že žere i tu misku a tu podlahu..
Celkem nepříjemné ne?
Furt říkám že se To sem nesmí nosit !!!
Ale vy jako nic.
Tohle mám pořád řešit?
Odstup dám to dohromady a zničím to aží..
než se tady rozleze
No bych potom nemohl pomoct
no hóóódná..
Ještě jste neurvali hlavu ledovému králi
co ta symbiotika drží
Tohle není doktor Max
Ale..
Tohle snad nemyslíš vážně
víš kolik jich je?
Tady si to přečti
zasraný genetický mutanti.
Oriola jako.
Muselo se To pálit
jak se narodilo..
Teď už To víme..
Tam nás To stálo
celý generace..
AV 2020.