Oko vidí rozmazaně
Skrz brýle a za ně
Saně vidí v dáli čas
Ten ženský vlas
Slyším ženský hlas
Sundej brýle
Vem si brýle
Ať lépe vidíš
Přehlídnu se
místo com. cz.
Musím jít
Musím běžet
Musím lépe vidět
Vždyť nestalo se
Tak se modlím
Že chápu jak svět se točí
Je mi dobře
Je mi dobře