Anotace: TI replikanti nebo ty mrvole..
Who Made Who
TI replikanti nebo ty mrvole..
no já nevim jesli je to dobrej nápad
spíš asi né protože
Vychovat dobrýho vojáka trvá roky..
Tam sedí furt někdo jinej
po volbách aorta..
Tohle by neměla být plebejská otázka
Hospodyne pomyluj ny a nebo ne
Tohle není lidově vhodné
dát to tady aby o tom
rozhodovali špatní zpěváci..
A nižší šarže
šla samička blbouna nejapnýho
pěšky z Kolína do Slanýho
Den už dává slunce pryč
a černobílý Merlin2
se srstí tmou a ocasem
Jakoby toho nebylo málo..
Nýás by řek Milík
a záchranné Lodě
marně budeme volat
I kdyby žil..
Ty školy pro mrtvíli nebo motýle
to nebude dobrej nápad
s jakoukoli promotion
Věty v hlase už mizí..
Kočkopejsek vydá prohlášení
ohledně Kralice
tramvaj už otáčí
nikdo nikoho nežere
Tak se upokojte..
AV 2020.