Anotace: O chvíli, která předchází polibku.
Sbírka: Nemohu žít, odešel mi život. Nemohu žít, odešla mi duše.
2018-2019
Noc, která se do mých úst ze sklenky zvolna přelévá,
a slova, která stud ze sebe pomalu svlékají,
ulpívájí na mé kůži jako tvůj dotek letmý
a jako to chmýří, co mě vždy tak hezky lechtá,
kdykoliv se na nás dva němě ptáš
a mou vstřícnou odpověď očekáváš.
Nyní chceš v hloubi mé duše si číst
utonout v ní, rozplynout se
jako do noci v Novu Měsíc
a já zpod řas zdvihám smělost,
která nám opět vyzradí,
jaké tajemství nynější chvíle skrývá
v náruči z pevných svalů,
měkkých křivek
a vůně mýdla.