Nesmírná
chvíle ticha.
Krásná.
Nádherná.
Jiskra v oku, pevná, klidná.
Útěcha i příslib. Jen v představách.
Klepou se mi ruce, chvěje hlas. Neodcházej okamžiku, jen chvilku dej mi ještě;
"Na shledanou a přijďte zas."
Euforie přichází dodatečně, nervozita opadá. Smutek.
Vše přichází opožděně. Jako vlaky. Vzpomínka hřeje,
vlnky vzrušení rozechvějí úsměv na rtech.
Nic víc.
Báseň trochu tvaru do konvice a jen si verše nalít do šálku. Jo, dobrý šálek.
19.05.2020 13:06:29 | šerý
Moc krásná báseň. I ta grafická úprava tomu dodává šmrnc. Úžasná harmonie zvolených slov dává nahlédnout do krásy prožitého okamžiku (:
Jen tak dál
A mimochodem: Vítejte na Literu! (: Ať se Vám tu líbí (:
19.05.2020 11:58:26 | Roser