Anotace: *
tikot hodin
odnáší čaroděj čas
v ladnosti smetanových paží
na polštáři vzdechů
vlasy jako ohniví hadi
syčí a plazí se po ramenou
padají do žlábku mezi ňadry
svíjí se v horkosti kůže
omamně vonící
sají krůpěje rosy
z prožité vášně
nevadí
že na věži bije
poledne
No to vůbec vadit nemůže
...před polední a po polední siesta
...s milováním ..jj.
Báseň je hezké navnadění..:-) "ST"
26.05.2020 10:21:13 | jenommarie