Anotace: Strach v očích když umírá
STRACH V OČÍCH KDYŽ UMÍRÁ LÁSKA
Strach v očích když umírá
stará pes není zlá pes
hele ještě roky bude psina
Tvoje úsměvy..
Monitor ještě nemáš ukonce
jak se ví neb ještě ó může znát
haf haf je zase neposlední Tvoje zima
kožich je z jiných zvířat sice..
Ale přirost Ti dobře
stou implantací vidíš nemáš problém
já jsem Ti to říkal..
a Tys mi nevěřila
Že ta srst není Tvoje ale už je
hele pudeme ke kadeřníkovi
jak není když roste..
Co mužů by ZATO dalo
Haf haf haf
hafí hafí haf..
AV 2020.