Anotace: Otevřu ho a dívám se
OTEVŘU HO A DÍVÁM SE
Otevřu ho a dívám se
po rukou tsíce televizí
no unes To
neutrínoví nanoboti v krvi..
Přeji se vysrat na čas
ale ty díry
v něčem čemu se říká spánek
jako ta kočka..
Jak víry a zřídla
plnoprázdné děje
žrádla v..
černobílém prostoru..
AV 2020.
Zcela nejasné, total, výborné.
14.06.2021 21:37:11 | MonoGame