Anotace: čti
MRCHA
Bílá, rudá, černáhyzdí tváře mnohé,kdyby každá byla věrná,jaký byl bys bohém.
Doteky vlahéz jara sníh,slova konejšivávánek z léta,ne, dnes ještě neodlétá,však zítra, uvidíš…!
Tak to beru...
07.06.2020 00:44:05 | šerý
Snad ta příští bude méně mršná mrška ;-)
06.06.2020 22:06:49 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?