Řekni
proč tolik
toužím
po Tvých rtech
když ráno oči
otvírám
a hledím
na stín
v pustých zdech
co tiše
se mi vysmívá
že hladím to
co je
a není
nemá s bláznem
pochopení
když chytám jej
on stále
prchá
dál
jen dál
od Don Quiota...
Když srdce si neporadí.
Jen jedno pohlazení,
od lásky políbení,
pomůže k promluvení. ;-) *ST moc pěkná
18.06.2020 19:00:31 | jenommarie