Oheň má čisté plameny
Horké jsou kameny
A příběh vlastní
Snáz v noci se zasní
Divoké kytky kvetou
Divoce objímá strom
Zvedám ruce jako on
Listím se hvězdy pletou
Topí se hvězda ve víně
Na čele konec světa
Zapomeň na ní, vem si mě
Tohle je konec léta
Divoké kytky kvetou
Divoce objímá strom
Zvedáš ruce jako on
Listím se hvězdy pletou
Topí se hvězda ve víně
Zapomeň na ní, vem si mě
S vášní, divoce k sobě
Už navždy přiviň mě
Půlnocí nad krajinou
Sovy nám krouží hlavou
Vítr má v sobě soví hlas
Já Ti svou píseň zpívám, zas a zas
Fakt pěkný, někdy si u Tvých básní říkám, že by to byl dobrý text písně :o)
20.06.2020 23:55:07 | Crazymike
Tvá píseň proplétá se listovím
tiše naslouchám tvému hlasu
snad aspoň vítr odpoví
zda smíme vzdorovat času...
Krásné... :)
20.06.2020 23:40:13 | Emily Říhová
"Zpívam Ti mou píseň nevinou,
zpívam pro Tvou lásku a krásu,
mé city nikdy nezhynou,
má láska odolá zubu času"
Moc díky za Tvůj krásný veršík ;-)
21.06.2020 00:01:39 | Tomcat
Tou láskou nechám se obejmout
ona kouzelná křídla mi dává
společně s duší spřízněnou
život na zemi rájem se stává...
21.06.2020 09:10:51 | Emily Říhová