Dívka, jak božská mana
Měsíc ozářil cestu ke spánku
a dívka, jak božská mana,
tak podobná rannímu červánku
snít bude pěkně do rána
Měsíc během noční směny
stříbrem natřel celý dům
za rozbřesku všiml si změny
jak slunko vrátilo tvar stínům
Jen když se světlo vkrádá
slunce drží tmu v tlamě
ach,jaká to nečekaná zrada,
ta dívka nepočkala na mě
Přečteno 383x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Vivien, Roser, Tomcat, jenommarie
Komentáře (10)
Komentujících (5)