Lavička pod smutnou vrbou
Anotace: Báseň inspirovaná polskou knížkou ,,Terka jede do Varšavy"
Na lavičce pod smutnou vrbou
seděly panenky jako pěny
celý den nehnou ani brvou
přitom jsou to krásné ženy
Na lavičce u smuteční vrby
leží panenky jako hladina
zelený vodník svá záda hrbí
jako v lavicích omladina
Na lavičce při smuteční vrbě
sedí panenky jako splav
o chlapcích jedna druhé drbe
obě tonou v záplavě zpráv
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Donne, Psavec, J's .., šerý, Frr, Tomcat
Komentáře (0)