Jsem hudebníkem mého kraje
Anotace: Lyrické verše ;)
Jsem hudebníkem mého kraje
dejte mi do rukou lyru
zahraji všem písničku máje
abychom tu žili v míru
Z vrby vyřežu si pruty
abych na píšťaly hrál
nesmí mít zvuk dutý
jinak by mě v ohni hřál
Chtěl bych na nebeské struny
drknat písně tuze sladké
při svitu jasně hořící luny
na obloze k ránu vratké
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (4)
Komentujících (3)