Anotace: ...
Lavička milenců
s vyhlídkou
na hvězdy
uprostřed louky
snění
promlouvá tiše
k nám
že čas se zde
zastavil
s každou
vyrytou vráskou
při luny
zrcadlení...
Hezké
12.08.2020 16:14:02 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?