Anotace: Dotknime sa spoločne hviezd...
Vytvorme si spoločnú vlnu
ktorá nás vynesie až k hviezdnej
oblohe plnej nočných svetiel
s odrazom mesiaca
na hladine prázdnej
dotknime sa spoločne hviezd
veď vo svete je toľko krásnych ciest
prepliesť si prsty a spojiť dlane
buďme hrdí na zdolané prekážky
tie chvíle radosti- poďme myslieť na ne
Vytvorme si spoločnú chvíľu-
piesok medzi prstami
ja podržím teba, a ty zas mňa
keď stratení sme pod hviezdami
chôdza po pláži
zamyslenými pohľadmi
ty na jednom brehu- ja na tom druhom
vravím si- keď si pôjdeme oproti
vyzvem ťa do tanca- vyzvem ťa pohľadom
a ty sa usmeješ
tam, pod hviezdami...
Voda dosahujúca k nohám
chladí rozpálený piesok
a ja pocit mám-
ten ktorý často mávam
že márny je ten priestor
medzi nami
tam, na brehu, pri tichej vode,
tam, pod hviezdami
kde mesiac nás neprezradí
keď zostaneme sami...
Davi tak krásná....patří k Tvému mládí.
..ST..
16.08.2020 23:00:21 | Jaruška
Přikryti hebkým sametem
s odrazem hvězd v očích
jsi tady, já tu jsem
spojeni letní nocí... :)
16.08.2020 19:04:13 | Emily Říhová
Tam pod hvězdami,
Mi pokryj slzami -
Lásky a Štětí,
A líbej slastí ;o)
14.08.2020 22:47:58 | Crazymike
To je úžasné, Mike :)
14.08.2020 22:50:35 | Dávid
Pěkná báseň, pěkné verše ;o)
14.08.2020 22:57:29 | Crazymike