Tóny lásky
Z nebe prší milostné tóny
když se dva lidé políbí
vystoupí z přátelské zóny
a věrnou lásku si slíbí
Slunko na ně mlčky zírá
a věrnou lásku jim závidí
prach z klavíru rukou stírá
při šťastném pohledu na lidi
Dva mladí srkají ranní kávu,
než vyrazí novému dni vstříc
přinesl pošťák milostnou zprávu
co bych od života chtěl víc
Přečteno 586x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, šerý
Komentáře (10)
Komentujících (5)