Rozleť se lásko do všech koutů
Rozleť se lásko do všech koutů
jako na podzim tažní ptáci
co mne táhne k rodnénu poutu ?
děvče, jež se v dálce ztrácí
Rozleť se lásko do všech stran
jako když vítr foukne do chmýří
nad strništěm uslyšíš hejno vran
jež jako mrak, nad krov zamíří
Rozleť se lásko do těch míst
odkud nevrátíš se nikdy zpět
spatříš pod sebou stovky hnízd
z nichž uslyšíš zjara ptáčky pět
Přečteno 432x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Donne, ARNOKULT, šerý, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)