Anotace: Báseň o tom, jak krásná pohádka může skončit dřív než se milý rozhodne kým chce být ..
Ač zdá se možná scénář podivný
..třeba má i dvě roviny.
Ještě teď doplňuje věty,
že ty jsi Julie a Romeo,
už se chystá ke své roli.
Někde vás cesta zase spojí.
Možná jen v kostýmu..bude jiný.
Ale i přesto..budeš tou královnou
a on králem tvojim.;)
*ST vítám tě Ronny.
07.09.2020 08:24:14 | jenommarie
Ač smutný končí pohádka konec ještě nemá
Další díl pro Julii režisér už hledá
...
Krásné
07.09.2020 01:50:32 | Eru Alonnar