Anotace: *
až mi navlékneš
korálky z jeřabin
odložím šat
rozpustím si vlasy
kuličky rozutíkají se po kůži
zbaví mne všech mých vin
pokud vinna jsem
pak milovat zatoužím
z přílivu horka do tváří
z tvých dotyků
pociťuji strach
přesto dychtivá toužím
ztracena zcela
v rumělkových jeřabinách
Kuličky jeřabin,
lehce pohladí po kůži,
obarví splín
a vůni vezmou od růží...
moc hezké Andělko :) ...krásný den
24.09.2020 15:13:35 | Emily Říhová
těší mě, že stále píšeš a každá z Tvých básní se mi líbí víc a víc.
16.09.2020 20:35:38 | Slav Milo
Za sebou den
Před sebou sny
Budu mít náruč jeřabin
V náruči náruč jeřabin
V náruči náruč
splynu s ní.
;-)ST
16.09.2020 20:24:28 | Tomcat