Anotace: Píseň hraná kupodivu v rockovém až punkovém rytmu ;)
Létavice
Tehdy přišla noc
jak když zatajíš dech
a Ty zůstala si
Když vyšel měsíc
mně se zrychlil tep
mělas tak krásný vlasy
Pak honili jsme hvězdy po obloze
a v kapradí
unavený křídla máčeli v rose
co nechladí
Pak po hladině
si tančila
třpyt ranní krásy
Když vyšlo slunce
jen ses usmála
a odlétla si
A já hroutil se jak domek z karet
a iluzí
Ty řeklas jen blázne co stalo se
to nezmizí
to přece nezmizí
to nikdy nezmizí...
Ta píseň je stará, stařičká, ještě z dob kdy jsem udržel kytaru v rukou... ;)
03.10.2020 14:56:26 | Snacek