Krádež z nebe
Anotace: Romantická báseň
Ukradl bych snad pro tebe
nachové červánky z nebe
předtím všechny lampy zhasnou
nechám svítit jen hvězdu jasnou
když večerní obloha náhle zebe
Růžové červánky jsou místo růži
jejíž trny rozedírají lidskou kůži
mnohdy jako meč proklál žílu
vzal srdci veškerou životní sílu
jakkoliv byli silní tenkrát muži
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Guldrun, Rozmarýna
Komentáře (6)
Komentujících (4)