Dračí žena

Dračí žena

Anotace: písňový text

Propojená
kořeny s Matkou
hledala sílu draků


Roztoužená
cítit a žít
krůček po krůčku k zázraku


Láskou být rozechvělá
něhou tvou pokoušená
písněmi prostoupená
poznáním být Dračí žena


Hmmm mm


V slabosti silná
chtěla tu stát
podstatou protikladů plná


Hrdá i plachá
s darem si hrát
znělá i vyplašená srna


Ref.
Pažím tvým zas uniká
hořké slzy polyká
v prostých slovech ukrytá
za svým zítřkem jde si dál...



Vzývala sílu
prastarých stromů
dychtila návratem být domů


sbírala víru
motlitbou kruhů
uctila přátelství druh v druhu


v lásku být napojená
něhou tvou ukojená
písněmi prostoupená
poznáním svým Dračí žena


Ref.
Pažím tvým zas uniká
hořké slzy polyká
v prostých slovech ukrytá
za svým zítřkem jde si dál

za svým zítřkem jde si dál...
Autor Malá mořská víla, 16.10.2020
Přečteno 338x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, V.N.Losinský, enigman, Emily Říhová, mkinka, Akrij8, jenommarie, Krahujec, Amonasr, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

může si na toho draka klidně nasednout...

31.10.2020 01:32:02 | enigman

líbí

Rozmanité roviny ženy

20.10.2020 23:35:46 | Akrij8

líbí

Žena se sílou draka.;)

16.10.2020 18:58:34 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel