Hlas púšte
Túžim po tebe, Neznámy.
Je tá žiadosť neprístojná?
Túžba, ktorá nemôže byť naplnená?
Namaľovať osud do duny,
Zaviať žiarom starosti,
Občerstviť ťa v čase púti,
Zrnkami prastarej múdrosti.
Nie málo ani veľa.
Iba v náručí ťa skryť
A počuť tie slová.
Chcem ťa celú.
Len pre teba tvoja,
Oáza saharského pokoja.
Přečteno 244x
Tipy 14
Poslední tipující: přema, Emily Říhová, Eru Alonnar, Dejvis, Tomcat, Petbab, zdenka, mkinka, jenommarie, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)