Tvůj temný kout
Do tvého temného kouta
dopadá matný světla jas
tma dostala těžká pouta
ač klást odpor zkouší zas
Vlásky s vůní kvetoucích pasek
přál bych si každý den česat
patří nejkrásnější z mých lásek
do tvého klína chci únavou klesat
Zatím se hroty čekání otupí
jednou přestaneš být snem
snad ochráníš mne od potupy
a staneš se barevným dnem
Přečteno 450x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, Pétík, Linna, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)