Závidím našemu domu
Anotace: Obyčejný a přesto neobyčejný panelák :)
Musím závidět našemu domu
tvoje jméno rýt do panelu
nemůžu stále uvěřit tomu,
jak dobře chrání dívku Adélu
Rád bych seděl na římse
jen doufám že nespadnu dolů
vždy na Tebe mile tvářím se
a věřím, že jednou budem spolu
Létá někde mezi námi
Jinoch Amor, skoro nahý
střelil šípy do mne a dámy
a zmizel budovat nové vztahy
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, AngelLia31, Guldrun, mkinka, Psavec, ARNOKULT, jenommarie
Komentáře (7)
Komentujících (4)